Aica Aisin Turan priznala je svoj neumoljivi bol

Posted 2022/12/26 0

Poznata glumica Ajka Ajsin Turan prošle sezone je bila na ekranu sa serijom Ada Masali (Priča o ostrvu), koja je postala velika serija. Glumica, koja je u procesu ocenjivanja predloga za novi projekat, čeka i izlazak na komediju težak igrani film Sen Inandir.

Glumica je nedavno učestvovala u programu pod nazivom Empatija, koji je na ekranu NTV-a predstavio Ahmet Mumtaz Tajlan. Glumica je postala dnevni red izjavama koje je dala u ovom programu. U poslednjih godinu dana, glumica, koja je došla na dnevni red sa svojim partnerom Alpom Navruzom u seriji Ada Masali, pojavila se u tabloidnim medijima sa vestima o razdvajanju prošlog meseca.

Veliku pažnju izazvale su i reči slavne glumice o tragu koji je na nju ostavila očeva smrt u programu. U poslednjih godinu dana, glumica, koja je bila na dnevnom redu sa Alpom Navruzom sa ljubavlju, nasmejana i crtajući srećnu sliku, prvi put je objavila da zapravo juriša unutra.

Glumica, koja je sa 7 godina počela da svira violinu i izjavila da je iz tih dana bilo jasno da će imati život pun umetnosti, skrenula je pažnju i rečima da će sve rizikovati za svoje najmilije.

„Kakav je bio vaš odnos sa ocem, da li se vaš pogled na život promenio nakon što ste ga izgubili?“ Pitanje je navelo slavnu glumicu da napusti sebe. Ajka Ajsin Turan, koja je prolila suze, izjavila je da je imala veoma dobar odnos sa ocem i rekla:

„Imali smo veoma dobre odnose sa mojim ocem. Osećao sam da je moje detinjstvo završeno smrću mog oca. Poslednjih godinu dana sam se smejao spolja, ali sam plakao iznutra.”

Ovim rečima, glumica je izjavila da je zapravo čeznula za ocem, ali nije mogla da se oslobodi efekta svog odsustva i dala je važno priznanje.

Navodeći da je želela da bude majka i da želi da usvoji, glumica je rekla: „Mislim da ne možeš postati majka samo rađanjem.“ i nije otišla dalje…