Akin Akinozu beži, glumac i njegova devojka počinju sezonu praznika

Posted 2022/12/27 0

Objavi
Akin Akinozu, koji će zauvek ostati upamćen kao Miran Aslanbej, protagonista serije „Hercai” koja je postala veoma popularna u Turskoj, nedavno je primećen u društvu svoje devojke Sandre Pestemalčijan dok su „bežali” od svakodnevnih obaveza.

Pred novinarima je glumac koji se u poslednje vreme nije pojavljivao u novim projektima još od poslednjeg projekta gde je delio set sa koleginicom Ojku Karajelom rekao da mu se žuri.

Na pitanje zašto, glumac je objasnio da ide na odmor i da je Bodrum destinacija na koju se par dogovorio da ode ovog leta. Ali nije izbegao interesovanje novinara da saznaju da li planiraju venčanje.

Akinozu je odgovorio da brak trenutno nije tema njihovog razgovora. „Oboje radimo na ostvarenju naših zajedničkih snova i ako brak postane deo ovih snova, onda ćemo ga dočekati svim srcem“, rekao je glumac u izjavi i dodao da je to važan trag za vezu njihove ljubavi. koji godinama plovi u mirnim talasima, daleko od oluja.

Očigledno, iako glumac nije potvrdio mogućnost skorog braka, činjenica da je nije ni demantovao stvorila je očekivanja i nade među fanovima. Setimo se da se i 2020. govorilo o venčanju dvojca, ali do sada je slavni glumac stalno bio obrnut.

Očigledno, iako glumac nije potvrdio mogućnost skorog braka, činjenica da je nije ni demantovao stvorila je očekivanja i nade među fanovima.

Setimo se da se i 2020. govorilo o venčanju dvojca, ali do sada je slavni glumac stalno bio obrnut. Očigledno, iako glumac nije potvrdio mogućnost skorog braka, činjenica da je nije ni demantovao stvorila je očekivanja i nade među fanovima. Setimo se da se i 2020. pričalo o venčanju dvojca, ali do sada je slavni glumac stalno bio preokrenut iz kog razloga, čini se, nije poznato.