Alina Boz otkriva svoj prioritet: „Karijera je na prvom mestu“

Posted 2022/12/27 0

Alina Boz, jedna od najomiljenijih glumica pratilaca serije, koja ostaje nezaboravna sa likom Azre, kao protagonistkinje serije „Ne puštaj mi ruku“, nedavno je privukla pažnju svojim elegantnim izgledom, ali i njena iskrena izjava, igrala je u seriji „Elimi Birakma“ koja je bila veoma uspešna.

Glumica se nedavno pojavila pred gledaocima na digitalnoj platformi u jednom od projekata gde je njen nastup bio masovno hvaljen, a tokom intervjua je pričala o ovom novom uspehu.

Pokazala je da ju je projekat kombinovan između žanrova komedija-drama-romantika u potpunosti uključio zbog godina koje su prilično odgovarale iskustvima njenog lika.

Upitana da li se nakon velikog uspeha ovog projekta sprema za sledeći korak, Bož je odgovorila da ne razmišlja ni o kakvom konkretnom projektu, već da je njena želja da postane deo produkcije u kojoj se scenario i ekipa uklapaju u njen lik. umetničke, „To su ipak moji glavni kriterijumi”, bile su njene reči o neposrednim ciljevima.

Pominjući praznike, rekla je da joj primorje uvek ostaje prvi izbor, jer se uz opuštanje navodi i strast koju neguje prema vodenim sportovima.