Burak Deniz govori o uspehu projekta u Italiji i povratku staroj ljubavi

Posted 2022/12/27 0

Poznati glumac Burak Deniz koji je igrao „Ask Mantik Intikam“, protagonista serije „Naša istorija“, nedavno je otkrio nove detalje iz svog života. Deniz je govorio o intenzivnim angažmanima u streljaštvu u poslednjem periodu, koji je opisao kao period preopterećenja ali i velikih dostignuća.

Zaustavio se na svojoj avanturi u Italiji i opisao emocije koje je osetio kada je bio na projekciji premijere najnovijeg projekta. U ovom projektu Deniz igra jednog od glavnih likova i govori italijanski.

Glumac je pokazao da oseća zahvalnost italijanskoj javnosti na toploj dobrodošlici i zahvalnosti ukazanom na ovom projektu. On je naveo da je ovo iskustvo bilo veoma značajno, ali i izazovno, jer je njegovu karijeru odvelo korak dalje, ne samo u slavi i uspehu, već i u prepoznavanju nove kulture, novih ljudi i važnih saradnja.

Ali ono što je iznenadilo jeste potvrda glasina poslednjih dana da su on i manekenka Didem Sojdan ponovo zajedno dajući još jednu šansu svojoj ljubavi.

Ubrzo nakon glumčeve potvrde vesti, par je kamerom uhvaćen srećno zajedno, kao da se nikada nisu napuštali, i kao da se o njihovoj rastavi nije pričalo mesecima!