Caglar Ertugrul je proglašen za najboljeg glumca godine od strane časopisa Kualiti Magazine

Posted 2022/12/27 0

Caglar Ertugrul, glumac koji je oživeo Jagizov lik u seriji „Mrs. Fazilet i njene ćerke”, a „Teskilat” je dobio pohvale za nastup u akcionim scenama u poslednjem projektu gde je igrao protagonista. Cenjen u obe sezone, ovaj projekat je osvojio dve nagrade istovremeno, na velikoj večeri na kojoj je časopis Kvalitet dodelio nagrade najboljim glumcima godine. Caglar Ertugrul, koji je prisustvovao ceremoniji, popeo se na binu gde mu je lično uručena nagrada.

U svom govoru zahvalnosti rekao je da bez podrške javnosti, velike vidljivosti publike i zajedničkog rada tima, ne bi bio na toj bini.

Na kraju ceremonije, glumac će se vratiti u Ankaru, gde je snimljena većina scena za ovaj projekat. ” U našoj profesiji je umor veliki, ali sada se projekat bliži kraju i osećam se ponosno na svoj rad i rad tima. Posao i konkretne scene nisu bili nimalo laki, ali mislim da smo scenario doneli na optimizovan način“

Rekao je glumac, pominjući poteškoće sa kojima se susreo tokom snimanja. On je istakao da je jedan od izazova sa kojim se suočio na snimanju hladno vreme u Ankari, koje je za njega bilo nepodnošljivo.

Slavni glumac je završio rekavši da i dalje zahvaljuje svakom projektu koji mu je pridodan karijeri.