Can Iamanova popularnost je napravila razliku u odnosu na Alp Navruz

Posted 2022/12/27 0

Obojica su veoma popularne zvezde serije. Can Iaman je dugo u Italiji i stekao je ime različitim projektima u ovoj zemlji. Otišao je u Italiju nakon što je igrao u TV seriji Bai Ianlıs (Mr. Vrong).

Glumac, koji se posle serijskog dogovora dugo nije vraćao u Tursku.

Već neko vreme je poznato da će Can Iaman igrati u TV seriji El Turco, koja će se snimati za digitalnu platformu. Can Iaman je nastavio da se sastaje sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, čak iu Italiji. Glumac, koji ima veliku bazu obožavatelja u Turskoj, takođe je povećao broj stranih obožavatelja nakon serije Erkenci Kus (Earli Bird)!

Iako Džan Jaman već dugo nije učestvovao u TV seriji u Turskoj, nije pao sa dnevnog reda društvenih mreža! Činjenica da je igrač bio predmet 279 hiljada 600 akcija tokom celog oktobra je veliki uspeh!

U istraživanju društvenih medija koje je Somera sprovela za oktobar, drugo ime koje se po popularnosti može takmičiti s Kan Jamanom, Alp Navruz, bilo je predmet 279.100 postova na društvenim mrežama.

Navruz na ekrane dolazi sa serijom „Jurek Čikmazi“ (Srce), koja se trenutno emituje na TRT1.

Alp Navruz je počeo da dolazi na dnevni red društvenih medija pre nego što je serija uopšte počela. Njegovim snažnim nastupom u prvoj epizodi, akcije o glumcu su porasle u poslednjoj nedelji oktobra, i rastu.