Can Yaman je nagrađen nagradom za socijalnu pomoć na filmskom festivalu u Monte Karlosu

Posted 2022/12/27 0

Zvezda nebrojenih serija (dve među njima, Bej Janlis, Erkenci Kus) Kan Jaman, koji će zauvek ostati upamćen po svojim likovima koji su toliko uradili za javnost, nedavno je učestvovao na „19. filmskom festivalu u Monte Karlu“.

Poznati glumac objavio je neke momente sa događaja, dok je nagrađen nagradom socijalne pomoći. Zahvaljujući stvaranju fondacije „Can Iaman for Children“, koju je on osnovao za pomoć deci u teškoćama, zgodni glumac je u svojim rukama držao ovu nagradu zahvalnosti i priznanja sa značajnog događaja koji je ove godine organizovan za 19. th time.

Deleći svoju sreću sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, Jaman je rekao: „Imao sam divno vreme u Monte Karlu sa toliko divnih ljudi. Zahvalan sam što sam među njima i počastvovan što sam nagrađen za lepu motivaciju! ”

U međuvremenu, fotografije koje je objavio glumac hvaljene su zbog svog stila, za koga se nakon velikog glumačkog uspeha u Italiji sa ‘Mr Vrong’, očekuje da se uskoro angažuje na sledećem projektu, za koji se priča da će biti film, čije će emitovanje biti obavljeno na digitalnoj platformi i javnost jedva čeka ovo!