Hande Ercel i Kerem Bursin nemaju serije, ali su u oktobru ostavili svoj trag!

Posted 2022/12/27 0

Dva popularna glumca, Kerem Bursin i Hande Ercel, izašla su na ekrane sa romantičnom humorističnom serijom Sen Cal Kapımı (Ljubav je u vazduhu). Serija, koja je emitovana na Fok TV i trajala je 52 epizode, završila je u julu 2020. Neočekivano, serija je uspela da privuče pažnju privlačeći veliku pažnju u više od 80 zemalja širom sveta!

Dvojica vodećih glumaca serije, Hande Ercel i Kerem Bursin, nisu pali sa dnevnog reda časopisa jer se saznalo da su ljubavnici dok se serija nastavlja i da je njihova veza trajala neko vreme! Postoje neke vesti da se dvojica igrača, koji su se nakon nekog vremena razdvojili, sada ponovo mire.

U međuvremenu, dvojica glumaca, koji već dugo nisu imali novi projekat, pojavljuju se uglavnom sa svojim objavama na društvenim mrežama. Kerem Bursin je pre izvesnog vremena bio u nekoliko poseta Španiji i tokom ovih poseta susreo se sa značajnim imenima u bioskopskoj industriji i pregovarao o novim projektima.

Hande Ercel je na dnevnom redu kao ambasador brenda Disnei Plus. Glumica, kojoj još nije jasno u kojoj će seriji igrati, željno se iščekuje sa svojim novim projektom na digitalnoj platformi. Konačno, brend je došao do izražaja sa reklamama konfekcije Nocturne, čije je zaštitno lice.

Takođe je važno napomenuti da Hande Ercel i Kerem Bursin nisu spali sa dnevnog reda društvenih medija iako trenutno nemaju projekat! Koliko ih radoznalo i oduševljeno prate obožavaoci dvojice glumaca govori i činjenica da se o njima uvek govori kao o dva popularna imena prošlog perioda!

U istraživanju koje je sprovela Adba.tv, vidi se da su Erčel i Bursin i dalje predmet mnogih objava u oktobru!

Dok se vidi da je Hande Ercel bila predmet deljenja osim 208 hiljada 300 retvitova u oktobarskim tviter podacima, otkriveno je da je o Keremu Bursinu napravljeno 220.000 postova na društvenim mrežama!