Iako se mislilo da se približava braku, da li se romansa Aslija Envera zaista završila?

Posted 2022/12/27 0

Poslednjih dana kruže glasine da je glumica Asli Enver prekinula romantičnu vezu sa biznismenom Onderom Oztarhanom, dok su nakon večere poznanstva sa njegovom majkom, obožavaoci glumice čekali da čuju vest o njihovom venčanju, ona je igrala u Istanbulu. Gelin.

Ali izgleda da u ovim pitanjima nikada nema sigurnosti i sve se može promeniti za tren oka! Priča se da je zvezda serije „Nevesta iz Istanbula” prošla kroz tugu koju je ostavila njihova razdvojenost, kroz kratak odmor na Kipru…

Odmah nakon što su se pojavili prvi znaci koji su izazvali sumnju u razdvajanje para, poput brisanja jedno drugog sa društvenih mreža, glumica je otputovala van Istanbula.

Čini se da su njih dvoje nečujno i bez buke najavili razlaz, ali uprkos tome nisu promakli medijskoj pažnji, čini se da su mediji veliki!

Na vest o njihovom razlasku pozivaju se mnogi tekstovi i napisi u ružičastoj štampi, ali mora se reći da bar do sada nije dato ni jedno ni drugo ni zvanično saopštenje za to. Nadajmo se da ova senka sumnje nije ništa drugo do ljubavna svađa i prolazna ljutnja.