Kadir Dogulu i Neslihan Atagul demantuju glasine da će postati roditelji

Posted 2022/12/27 0

Kadir Dogulu je napunio 40 godina. Njegova supruga, poznata glumica Neslihan Atagil, čestitala je svom dragom muškarcu putem mini-albuma koji ih je podsetio na njihove srećne trenutke i ljubavnu propratnu notu da glumica, glumica i glumac zajedno igraju u „Gecenin Ucunda”.

Glumica je u svojoj čestitki napisala: „Srećan rođendan ljubavi moja. Svaki dan si praznik! Volim vas”.

Uzbuđen, reagovao je rečima: „Danas ćeš me definitivno rasplakati…“ Objave para su izazvale veliku pažnju, a pratile su i uzastopne čestitke obožavalaca obojice. Ali deseti put zaredom, pričalo se o njihovim imenima o mogućoj trudnoći glumice.

Par je tokom intervjua demantovao ovu vest koju su nazvali „dezinformacijama“, a Kadir je pokazao da su veoma srećni i da razmišljaju da povodom njegovog rođendana, da razbude neku od svojih zajedničkih strasti, s vremena na vreme posećuju mesta.

Vesti. „Planiramo da idemo u Južnu Ameriku. Ima mnogo ljudi koji nas vole. U stvari, mnogo je onih koji su naučili naš jezik zahvaljujući TV serijama“, rekao je Dogulu.

Povodom aluzija o trudnoći glumice, Atagul je odlučno rekao „Ne brini. Bićemo srećni da vas obavestimo ako se to dogodi. ”