Ljubavna bomba godine: Kaan Iildirim i Hande Ercel su počeli da se zabavljaju

Posted 2022/12/27 0

Objavi
Na kraju, glumac Kan Jildırım, koji je nedavno imao ljubavnu priču sa poznatom pevačicom Hadise, i njegova koleginica Hande Erčel sinoć su se zabavljali do jutra na jednom mestu. Dvojac, koji je zajedno napustio mesto događaja i odvezao se istim vozilom, ostavio bez odgovora pitanja o svom privatnom životu.

Tvrdnja da su se par Hande Erčel i Kaan Jildirim, koji su se proslavili uspehom u TV seriji, zaljubili pala je kao bomba za sve fanove, što je uopšte neočekivano!

Slike dvojca, koji su se u mestu zabavljali do jutra, ostavile su trag na društvenim mrežama.

KAAN I HANDE SU GLEDALI ZAJEDNO
Prema vesti sa strane 2 emitovanoj na TV8, Kaan Iıldırım, koji je nedavno bio u vezi sa pevačicom Hadise i čija je sreća bila kratkog veka, zaljubio se u svoju koleginicu Hande Erčel.

Erčel i Jildirim, čija imena mnogi pominju nakon raskida sa Keremom Bursinom, zabavljali su se do jutra u jednom zabavnom prostoru.

Par, koji je zajedno napustio mesto događaja i ušao u isto vozilo, ostavio je pitanja novinara bez odgovora. Prilikom ulaska na lokaciju gde se nalazi Iıldırımova kuća, dvojac je uhvaćen u objektivima.

Kan Jildirim i Hande Erčel su ranije zajedno glumili u seriji Halka, veoma uspešnoj seriji, koja se emitovala na ekranima TRT 1.