Mujde Uzman je pronašao ulogu kakvu je tražila, dobrodošli u Kızilcık Serbeti

Posted 2022/12/27 0

Poznata glumica Mujde Uzman jedno je od imena koja se retko pojavljuju u seriji, a u novoj sezoni ponovo se pojavila pred publikom sa TV emisijom Kizilcik Serbeti (Brusnični serbeti), zajedno sa mnogim drugim glumcima.

Glumica, koja je rođena u Istanbulu 1984. godine, počela je da doživljava novo iskustvo uključivanjem u priču sa likom po imenu Alev Arslan, počevši od druge epizode ​​serije koja se emituje petkom uveče.

Glumica, koju gledamo kao Alev, sestru Kivilčim lika, zauzela je svoje mesto na ekranu kao vlasnica organizacione kompanije u seriji u kojoj su glavne uloge preuzela imena kao što su Bariš Kilić, Evrim Alasja, Sibel Tasčioglu.

Novi lik Mujdea Uzmana, Alev, je vesela, duhovita i duhovita osoba koja donosi šarm. Glumica, koja se u priči pojavila prošlog petka, takođe je bila cenjena u seriji svojim nastupom i pohvaljena od strane svojih fanova.

Imajući suprotan karakter od Kivilcima, Alev je ušla u priču tako što je napravila iznenađujući korak u vezi sa brakom svoje nove nećakinje Doge.

Glumica, koja je na setovima od 2009. godine, ranije se sastajala sa publikom u različitim serijama. Mujde Uzman, koji je Armin Hatun u TV seriji Muhtesem Iuziil (Veličanstveni vek), ostao je na umu kao Nazli u Eskiia Duniaia Hukumdar Olmaz (Ne mogu da stanem u ovaj svet).

Glumica, koju smo gledali kao Seda serije Kiralik Ask (Iznajmljivanje za ljubav), igrala je lik Funde Turac, pilota potporučnika, u seriji Savasci (Ratnik).

Mujde Uzman dobila je mnogo pozitivnih komentara od svojih fanova na društvenim mrežama, a njen dolazak u seriju Kizilčik serbeti pozdravio je.