Odluka koja je šokirala Ozcana Deniza! “Moram duboko da udahnem”

Posted 2022/12/27 0

Rešen je slučaj starateljstva koji je Ozcan Deniz otvorio protiv Fejze Aktana koja je igrala u „Istanbulu Gelin“, od koje se razveo 2019. godine, za svog trogodišnjeg sina. Sud je odlučio da starateljstvo nad detetom ostaje majci.

Fejza Aktan, od koje se poznati pevač Ozcan Deniz razveo 2019. godine, podnela je tužbu za starateljstvo nad svojim trogodišnjim sinom. Slučaj je okončan i sud je odlučio da starateljstvo nad detetom ostaje majci.

Deniz je nakon odluke dao sledeću izjavu novinarima:

„Pošto je moj sin bio mlad, gospođa je bila osetljiva prema sudiji kako je i trebalo da bude. Moji dani susreta sa sinom su povećani. Moja prava na sina su malo više regulisana. Još uvek nisam pročitao niti razumeo odluku o starateljstvu nad mojim sinom. Unutra je bio vrlo kratak razgovor. Ja ću to jasnije razumeti kada ga pročitam. Kakva odluka? Još uvek nemam jasne informacije o tome da li je to dato.”

Aktan, koji je bio prilično zadovoljan slučajem, rekao je: „Posle godinu i po dana doživljavam nervni slom. Nisam upoznat sa odlukom. Ne verujem da je gotovo, moram duboko da udahnem. “