Posle Hande Erčel i Kaan Jildirim reaguje „Šta god Hande kaže istina je“

Posted 2022/12/27 0

Poznati glumac Kaan Iildirim započeo je prazničnu sezonu, a komičar Džem Iilmaz i glumac Uraz Kaigılaroglu bili su sa njim u ovoj prazničnoj sezoni! Po povratku u Istanbul, glumac je dao izjavu odmah nakon Ercelovih šokantnih reči prošle nedelje, gde je izjavio da između nje i Kana postoji samo dobro prijateljstvo i ništa više od toga. Za dvojac poznatih glumaca izgleda da im planovi nisu uspeli! Obojica su igrali na Halki,

Iako se o njima mnogo pričalo, od iznenadne rođene romanse, moguće Jildirimove izdaje do brze rastave, posle Erčel je i glumac reagovao rečima: „Ostavili smo masu da nas ne vide, da izbegnemo izmišljene vesti, ali naše slike su svuda.

Nije bilo romanse, nije bilo izdaje, samo smo dobri prijatelji. Na poslednju Ercelovu izjavu, on je reagovao rekavši da je istina šta god Hande kaže i podržao njenu tvrdnju da je jedina veza koja postoji između njih prijateljska i možda u budućnosti čak i profesionalna, ono što ostaje da se vidi, može se razviti u bliskoj budućnosti. budućnost.