Turski glumac Kerem Bursin brani bivšu Hande Ercel na društvenim mrežama

Posted 2022/12/27 0

Hande Ercel je jedna od najpopularnijih glumica u Turskoj sa ogromnom legijom obožavalaca.

Ali tako veliki broj pratilaca, nažalost, takođe dolazi sa svojim neuspesima, uglavnom od onlajn trolova.

Međutim, glumičin bivši dečko Kerem Bursin stao je u odbranu svoje bivše devojke, osuđujući onlajn mrzitelje što su gađali glumicu, bez imalo smisla i uzalud.

Odgovarajući jednom obožavaocu na Tviteru početkom jula koji je pitao o „svakodnevnoj mržnji“ usmerenoj prema ženama, bivša zvezda Sen Kal Kapimi objasnio je da su komentari mržnje usmereni prema ženama, uključujući i njegovu bivšu devojku, ponašanje koje „nikada ne bi podržao“.

„Mislim da je bilo ko, bilo da je pristalica ili ne pisao komentare mržnje prema ženama, uključujući i Hande, ponašanje koje ne podržavam i nikada neću podržati“, rekao je on. „Kada uhvatim ovu vrstu sranja, napišem poruku u kojoj ih molim i kažem da prestanu. Ne treba nam mržnja na ovom svetu.”

Raskid se desio:
Erčel i Bursin napustili su je početkom 2022.

Par se upoznao na snimanju filma Sen Cal Kapimi (Ti kucaš na moja vrata) 2020. godine i glasine o njihovoj vezi van ekrana brzo su postale tema u gradu.

Par je potvrdio svoju romansu u aprilu 2021. dok su bili na odmoru na Maldivima. Međutim, par je tiho otišao svojim putem početkom ove godine.

Iako nije objavljeno zvanično saopštenje o njihovom raskidu, Erčel je uklonila sve tragove svog bivšeg sa svoje Instagram stranice, a takođe je prestala da prati Bursin na platformi društvenih medija.

Međutim, jasno je da uprkos tome što njihova veza ne traje, nemaju lošu reč da kažu jedno o drugom, i da se zaista poštuju.